Bergslagens LBC

Har du hand om ett stort antal lokaler som behöver vara i topptrim? Med hjälp av Bergslagens LBC kan du få hjälp med många olika tjänster som ser till att dina lokaler är attraktiva för kunder att hyra. Självklart hjälper vi även privatpersoner och har tjänster som är anpassade för sommarstugor, lägenheter och villor. Välj Bergslagens LBC om du vill ha kvalitativ och erfaren hjälp från ett företag som vet hur man tar hand om allt från slamsugning till transport. Våra fordon och maskiner står redo till din tjänst och det är bara en tidsfråga innan du hittat rätt bland våra många erbjudanden.

Upplever du problem med din brunn och behöver hjälp med till exempel slamsugning? Det kan ibland vara svårt att veta var felet ligger, därför erbjuder Bergslagens LBC en kostnadsfri inspektion där du får en översikt på de saker som du bör fixa. Våra duktiga medarbetare kommer även att ge dig en offert som är baserad på ditt behov. Vi har många års erfarenhet av arbete med lokaler, villor och lägenheter och vi kan garantera ett väl utfört jobb. Vi står för alla specialmaskiner som du kan tänkas behöva och har även lågbyggda fordon om vi behöver komma åt en byggnad med låg takhöjd.

Är du intresserad av att bygga din egen lokal? Här kan du läsa om utbildningar med inriktning inom bygg och anläggning, men även om förkunskaper och om byggbranschen i stort. Är du istället intresserad av att anlita en hantverkare? Då kan Byggbazaar vara att föredra. Där finner du intressant information som är bra att känna till innan du anlitar en hantverkare.

Bergslagens LBC – tjänster och offerter

Efter att du har lagt in en beställning kommer vi att komma ut till dig med de nödvändiga verktygen och maskinerna. Innan vi kör igång kommer vi på Bergslagens LBC att förklara varenda steg på vägen. Om du har behov av transport av virke eller slam sköter vi det åt dig. Vi rekommenderar att du överväger den offert som vi ger dig vid vår kostnadsfria inspektion. Många lokaler tjänar i längden på att arbeta förebyggande när det kommer till exempelvis rör och renhållning. Vänta inte tills det är för sent och se till att hålla dina lokaler i bästa form.

Bergslagens LBC håller dina lokaler i topptrim